Parteneri de Linkuri
Suport & Ajutor
Cum pot juca Mahjong?

Există mai multe tipuri diferite de jocuri Mahjong, cu propriile reguli de joc, dar în general ele sunt toate la fel. Ai la dispoziție o tablă de joc care este plină cu pietre de joc dreptunghiulare.

Pe aceste pietre sunt desenate imagini iar ideea este că trebuie să cauți două pietre cu aceleași imagini și să le elimini de pe tablă. Pe site-ul nostru am adăugat pentru fiecare joc o descriere și o explicație a fiecărui joc. Citește cu atenție descrierea lor.

Trebuie să plătesc pentru a juca Mahjong?

Toate jocurile de pe acest site sunt gratuite și vor rămâne întotdeauna gratuite. Nu vi se va cere niciodată să plătiți pentru a le juca!

Pot juca jocuri Mahjong pe iPad sau pe iPhone?

Jocurile flash de pe site-ul nostru nu se pot juca pe iPad sau pe iPhone deoarece aceste dispozitive nu suportă Flash, dar avem unele jocuri în HTML5 care funcționează ok. Dacă utilizați un iPhone sau iPad pe site-ul nostru, această varintă de HTML5 va fi afișată în mod automat. De asemenea, în curând, vom lansa o frumoasă aplicație Mahjong pentru dispozitivele Android și Windows.

Am găsit noi jocuri Mahjong. Le pot posta pe site-ul dvs. ?

Da, se poate! Ai făcut tu un joc sau ai găsit unul care într-adevăr ar trebui să fie adăugat pe site-ul nostru? Trimite-ne un e-mail cu link-ul de unde ai găsit jocul și ne vom uita peste el ca să vedem dacă este posibil să îl adăugăm pe site.

Nu pot juca unele jocuri. Ce să fac?

Acest lucru se poate datora unei serie de cauze. Încercați întotdeauna cu tasta F5 să actualizați pagina. Dacă jocul încă nu funcționează, este posibil ca PC-ul să nu aibă instalat Adobe Flash Player.

Această aplicație este necesară pentru a juca. Mergeți pe http://get.adobe.com/ro/flashplayer/ și instalați Flash Player. După instalarea acestui program poți să te joci cu siguranță Mahjong pe site-ul nostru.