Suport & Ajutor

Cum pot juca Mahjong?

Există mai multe tipuri diferite de jocuri Mahjong, cu propriile reguli de joc, dar în general ele sunt toate la fel. Ai la dispoziție o tablă de joc care este plină cu pietre de joc dreptunghiulare.

Pe aceste pietre sunt desenate imagini iar ideea este că trebuie să cauți două pietre cu aceleași imagini și să le elimini de pe tablă. Pe site-ul nostru am adăugat pentru fiecare joc o descriere și o explicație a fiecărui joc. Citește cu atenție descrierea lor.

Trebuie să plătesc pentru a juca Mahjong?

Toate jocurile de pe acest site sunt gratuite și vor rămâne întotdeauna gratuite. Nu vi se va cere niciodată să plătiți pentru a le juca!

Pot juca jocurile de Mahjong pe iPad, iPhone sau pe alt dispozitiv mobil?

Epoca în care jocurile nu rulau pe dispozitivele mobile, cum ar fi iPad-ul și iPhone-ul, s-a sfârșit. În trecut, jocurile au fost dezvoltate cu software-ul Adobe Flash, dar, mai târziu, au fost înlocuite cu jocurile HTML5. Astăzi, când accesați site-ul nostru de pe un telefon sau o tabletă, aceste jocuri apar automat, iar site-ul se adaptează dispozitivului de pe care vă jucați.

Am găsit noi jocuri Mahjong. Le pot posta pe site-ul dvs. ?

Da, se poate! Ai făcut tu un joc sau ai găsit unul care într-adevăr ar trebui să fie adăugat pe site-ul nostru? Trimite-ne un e-mail cu link-ul de unde ai găsit jocul și ne vom uita peste el ca să vedem dacă este posibil să îl adăugăm pe site.

Nu pot juca unele jocuri. Ce să fac?

Această problemă apare din mai multe motive. Încercați întotdeauna să actualizați mai întâi pagina cu tasta F5. Nu funcționează? Atunci, încercați să utilizați versiunea curentă a site-ului nostru, apăsând simultan tastele CTRL și F5. Dacă jocul nu funcționează nici de această dată, este posibil ca ceva să fie blocat pe dispozitivul pe care îl utilizați. În acest caz, goliți memoria cache a browserului dumneavoastră, iar dacă vi se pare complicat să faceți acest lucru, să știți că, de fapt, este foarte simplu. Accesați site-ul: https://www.aflacum.ro/Internet/Cum-poti-sterge-fisierele-temporare-de-Internet-183.html, acolo vei citi exact ce trebuie să faceți. Nu ați rezolvat încă problema? Trimiteți-ne un e-mail și vom clarifica situația.